رصد موقعیت آمبولانس‌ها برای اعزام به محل حادثه/ ۳۵۰۰ دستگاه آمبولانس کشور فرسوده هستند

رصد موقعیت آمبولانس‌ها برای اعزام به محل حادثه/ ۳۵۰۰ دستگاه آمبولانس کشور فرسوده هستند

رئیس اورژانس کشور از راه‌اندازی دو سامانه در اورژانس در دولت چهاردهم خبر داد و گفت: یکی از سامانه‌ها سامانه رصد آمبولانس‌های کشور است که موقعیت دستگاه‌های آمبولانس را رصد می‌کند و می‌تواند شرایطی را ایجاد کند که نزدیک‌ترین دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شود.

به گزارش مجله برترین ها، جعفر میعادفر در نشست خبری که صبح امروز، یکشنبه، ۱۸ آذر ماه برگزار شد، اظهار کرد: ما در سازمان اورژانس کشور برای ارتقاء زیرساخت‌ها تلاش می‌کنیم. حدود ۱۰۰ روز از عمر دولت چهاردهم می‌گذرد و طی این مدت‌ توانسته‌ایم ۲ سامانه راه‌اندازی کرده و به صورت پایلوت اجرا کنیم.

وی ادامه داد: سامانه «آسایار» یکی از سامانه‌هایی است که طی ۱۰۰ روز گذشته راه‌اندازی شده که به صورت برخط است. همچنین سامانه «رصد آمبولانس‌ها» از دیگر سامانه‌های راه‌اندازی شده طی ۱۰۰ روز گذشته از حیات دولت چهاردهم است.

رئیس اورژانس کشور با بیان اینکه رصد آمبولانس‌های کشور ضروری است، گفت: سامانه رصد آمبولانس‌های کشور به مدیران استانی و مدیران شهرستان‌ها اجازه می‌دهد که موقعیت دستگاه‌های آمبولانس را رصد کنند. سازمان اورژانس کشور با سامانه رصد می‌تواند وضعیت تمام آمبولانس‌ها را بررسی کنند.

وی گفت: ۳هزار و ۳۰۹ پایگاه اورژانس در کشور مستقر هستند و سامانه رصد می‌تواند شرایطی را ایجاد کند که نزدیک‌ترین دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شود و پس از بررسی شرایط و نیاز به نیروی بیشتر، نیروهای بیشتری به محل حادثه اعزام می‌شوند.

میعادفر با بیان اینکه شناسایی موقعیت متقاضی خدمات ضروری است، خاطرنشان کرد: این احتمال وجود دارد که فرد متقاضی خدمات نتواند محل دقیق محل حادثه را بگوید یا تماس تلفنی به دلیل شرایط جسمی وی قطع شود که سازمان اورژانس کشور با همکاری وزارت ارتباطات می‌تواند از موقعیت دقیق فرد تماس‌گیرنده مطلع شود.

وی با بیان اینکه سامانه «مدیریت تشخیص نوار قلب» را یک‌ شرکت دانش‌بنیان بومی‌سازی کرده است، توضیح داد: تکنیسین‌های اورژانس می‌توانند نوار قلب بیماران را به واسطه این سامانه بررسی کنند و دیگر نیازی به حضور یک پزشک متخصص نیست. همچنین این سامانه می‌تواند برای مناطق دور افتاده مورد استفاده قرار گیرد.

رئیس اورژانس کشور با بیان اینکه حدود ۹۰ تا ۱۰۰ حادثه پرتلفات در کشور اتفاق می‌افتد، گفت: منظور از حادثه پرتلفات این است که یک حادثه ۳ فوتی یا ۵ مصدوم داشته باشد و در این راستا تمام حوادث کشور را رصد می‌کنیم و مداخلات لازم را انجام می‌دهیم.

وی با بیان اینکه اغلب پایگاه‌های اورژانس کشور در ۶ ماهه دوم سال افتتاح می‌شوند، توضیح داد: طی ۱۰۰ روز دولت چهاردهم، ۲۱ پایگاه در کشور راه‌اندازی کرده‌ایم و امیدوارم که تعداد پایگاه‌ها را تا دهه فجر افزایش دهیم. برنامه‌ریزی‌های سازمان اورژانس کشور این است که ۱۵۰ پایگاه در هر سال افتتاح کنیم.

میعادفر با بیان اینکه آمبولانس از نیازهای نظام سلامت در کشور است، خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت خیرین، یکی از راه‌های تأمین آمبولانس است و در سازمان اورژانس، مجمع خیرین را ایجاد کرده‌ایم و تعدادی آمبولانس در اختیار سازمان اورژانس قرار داده‌اند.

وی ادامه داد: ۲۰ دستگاه آمبولانس که از  سوی خیرین تأمین شده به تازگی وارد نظام سلامت کشور شده است. همچنین ۱۵ دستگاه آمبولانس نیز طی چند روز آینده وارد چرخه می‌شود. ضمن اینکه بررسی‌ها بیانگر این است که ۳۵۰۰ دستگاه آمبولانس کشور فرسوده هستند.

ادامه دارد…

رصد موقعیت آمبولانس‌ها برای اعزام به محل حادثه/ ۳۵۰۰ دستگاه آمبولانس کشور فرسوده هستند

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "رصد موقعیت آمبولانس‌ها برای اعزام به محل حادثه/ ۳۵۰۰ دستگاه آمبولانس کشور فرسوده هستند" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "رصد موقعیت آمبولانس‌ها برای اعزام به محل حادثه/ ۳۵۰۰ دستگاه آمبولانس کشور فرسوده هستند"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه