راهنمایی برای نگهداری و تعمیر چراغهای ال ای دی بلوکی
LED مخفف Light Emmited Diode به معنای دیود ساطع کننده نور است. تکنولوژی لامپ ال ای دی در حال حاضر بسیار محبوب بوده و به دلیل صرفه جویی بالایی که در میزان برق مصرفی در برابر روشنایی که ارائه می دهد به طور گسترده در سرتاسر دنیا استفاده می شود.
چراغ پنل ال ای دی برای تامین روشنایی فضا از تکنولوژی متفاوتی نسبت به دیگر چراغ ها بهره می برد. ال ای دی بلوکی با طراحی مدرنی که دارند جایگزین مناسبی برای چراغ های فلورسنت محسوب می شوند و یکی از بهترین گزینه ها برای تنظیم روشنایی داخلی فضاهای مختلف ساختمان هستند.
انعطاف پذیری درطراحی، کیفیت نورکارآمد، قابلیت استفاده مداوم طولانی مدت، طول عمر بالا، ایجاد طیف رنگی متنوع، سازگاری با نرم افزارهای متعدد و … بدون شک از نقاط قوت این پنل ال ای دی به شمار می آیند.
چراغ های پنل ال ای دی تراشه های بیشتری نسبت به سایر لامپ های با تکنولوژی LED دیگر دارند و به همین دلیل نور بیشتری تولید می کنند. این پنل ها در اندازه های مختلف تولید می شوند و قیمت آنها بستگی به سایز و کیفیت جنس و نور آنها دارد.
نوع جدیدی از ال ای دی ها، ماژول های دی او بی هستند که به دلیل حذف درایور خارجی و قرار گرفتن در مدار اصلی بصورت فشرده، سبکتر میباشند. شما میتوانید برای و کسب اطلاعات بیشتر در مورد این محصول اقدام کنید.
در ادامه مقاله به بررسی طریقه نصب پنل ال ای دی روکار و ال ای سقنی میپردازیم. لازم است قبل از تعویض به موارد زیر دقت کنید:
محل لامپ را انتخاب و مشخص نمایید.
محلی برای منبع برق نور led انتخاب کنید.
مداری که لامپ در آن قرار خواهد گرفت را خاموش کنید.
سیم برق را از جعبه تقسیم بگیرید.
لامپ ال ای دی را به برق وصل کنید.
سیم های مربوط به اتصال زمین و برق را به کلید مورد نظر خود وصل کنید.
مدار را تست کنید.
نکات امینی تعویض لامپ ال ای دی
مطمئن شوید که برق اصلی را قطع کرده اید. اگر سیمی لخت باسد به هیچ وجه مدار را وصل نکنید. در هنگام کار روی ارتفاع بهتر است وسایل مورد نیاز خود را در کیف ابزار قرار دهید تا در دسترس شما باشد. برای آشنایی بیشتر با ساختار ال ای دی ها و انواع مختلف سقفی، پنل و روکار ادامه مقاله را مطالعه کنید.
ساختار و اجزای چراغ های پنل ال ای دی
در این بخش به بررسی ساختار واجزای چراغ های روشنایی پنل ال ای دی می پردازیم و هر یک از اجزا را بررسی می کنیم.
قاب پنل های LED
چراغ های پنل ال ای دی طوری طراحی و ساخته می شوند که شرایط نوری بهتری را فراهم کنند. این پنل های LED با استفاده از آخرین تکنولوژی، از فریم آلومینیوم بسیار سبک ساخته شده اند. قاب های آلومینیومی برای جلوگیری از نشت نور و گرما طراحی شده اند و به همین خاطر یکی از اجزای مهم این پنل های به حساب می آیند. لازم به ذکر است به خاطر صرفه جویی در هزینه و به منظور در نظر گرفتن مسائل ایمنی در حال حاضر بسیاری از تولیدکنندگان از PVC برای تولید قاب پنل های ال ای دی استفاده می کنند.
منبع روشنایی پنل های ال ای دی
عمومی ترین لایه تشکیل دهنده چراغ های پنل LED ، لامپ ال ای دی است. از تکنولوژی ال ای دی به عنوان منبع تولید روشنایی در این چراغ ها استفاده می شود.
برای آگاهی از قیمت و خرید انواع محصولات نورپردازی از وارد کننده معتبر، بدون واسطه میتوانید با شماره 09124791776 در ارتباط باشید.
صفحه راهنمای پنل های LED
صفحه راهنما یکی از اصلی ترین لایه ها برای هدایت نور پنل های LED بوده و کیفیت نور خروجی از چراغ به کیفیت ساخت و طراحی آن وابستگی زیادی دارد. طراحی مناسب کلید اصلی افزایش بازدهی نوری یک پنل LED است. طراحی ضعیف باعث ایجاد منبع نوری غیر یکنواخت با نقاط تاریک می شود.
دیفیوزر پنل های ال ای دی
سومین لایه دیفیوزرچراغ است. ال ای دی مورد استفاده در این پنل ها شبیه سایر چراغ های پنل LED معمولی ولی با نورخروجی بالاست. دیفیوزرکه منتشر کننده نور است در جلوی پنل قرار می گیرد و وظیفه آن توزیع یکنواخت نور در سراسر سطح است.
صفحه بازتابنده نور پنل های ال ای دی
صفحه هدایت کننده نور که به آن صفحه بازتابنده نورنیز گفته می شود یکی دیگر از اجزای اصلی پنل های LED است. با حالت جامدی که دارد اثر شگفت انگیزی در کیفیت روشنایی و پخش نور دارد. صفحه انعکاسی به کار رفته در پنل های LED که به منظور بهبود اثر نور استفاده شده است از مواد نانوتکنولوژی تهیه شده است که می تواند انعکاس را به ۹۰ درصد برساند.
تامین کننده توان پنل های LED
پنل های LED دارای یک سیستم درایور ال ای دی هستند که جریان ثابت و یکنواختی را برای چراغ تامین می نمایند. به طور کلی این تامین کننده های توان در دو مدل های عایق شده و بدون عایق مورد استفاده قرار می گیرند.
تجهیزات نصب
زنجیرهای معلق، قلاب، پیچ و … از متعلقاتی هستند که برای نصب چراغ های پنل ال ای دی استفاده می گردد.
مزایای چراغ های پنل ال ای دی
از اصلی ترین مزایای پنل های LED می توان به انعطاف پذیر بودن در طراحی، زیبایی، کیفیت نور بالا، مصرف انرژی بسیار اندک، ایجاد طیف رنگی متنوع، طول عمر بالا و قابلیت کنترل آنهاست. در ادامه به بررسی هر یک ازمزایای چراغ های پنل ال ای دی می پردازیم.
انعطاف پذیر بودن پنل های ال ای دی در طراحی
چراغ های پنل ال ای دی به طوری طراحی شده اند که شرایط نوری بهتری را فراهم کنند. وجه تمایز طراحی پنل های ال ای دی نسبت به سایر چراغ ها انعطاف پذیری آنهاست. به عنوان مثال چراغ ال ای دی یک منبع نور نقطه ای است. اما طراحان چراغ های روشنایی از ترکیبی از نقطه و خط برای برنامه ریزی و طراحی پنل ال ای دی استفاده کرده اند که همین امر باعث ایجاد طرح هایی درانواع و اشکال مختلف، با منابع نوری متعدد و اجزای نوری مختلف و در نتیجه راضی نگه داشتن ذهن مشتری می شود.
پنل های LED فوق العاده باریک با اتلاف حرارت خوب
نور چراغ های پنل ال ای دی بسیار نازک، در عین حال ساده ولی بسیار شیک است. نوراین چراغ ها نمی توانند با توجه به نیاز و یا شرایط مختلف تنظیم شود و چشم را در برابر نورخیره کننده محافظت کند. پنل های ال ای دی با مجهز شدن به یک سیستم حرارتی و با دارا بودن قاب آلومینیومی (که هدایت حرارتی بالایی دارد) اتلاف حرارتی خوبی با تضمین نموده که این امر باعث بالا رفتن طول عمر چراغ می گردد.
ایجاد روشنایی با کیفیت بالا در پنل های ال ای دی
بمنظور ساخت پنل ال ای دی با نور روشن و یکنواخت در اتصال با یک منبع تغذیه، صفحه هدایت نور به کار برده می شود. فعالیت صفحه راهنما و دیفیوز به طور همزمان باعث توزیع برابر، گسترده و ملایم نور می شود. علاوه بر این استفاده از آخرین تکنولوژی ها در این پنل های ال ای دی سبب شروع فوری و بدون وقفه عملکرد چراغ و بدون هیچ محدودیت RF یا لرزش می گردد. آلومینیوم بهترین ماده برای قاب چراغ های پنل ال ای دی و همچنین پوشش پشت آن است. چرا که ال ای دی ها به خودی خود از آلومینیوم، آرسنید و گالیم ساخته شده اند. در نتیجه به خاطر وجود آلیاژ آلومینیوم در قاب و افزودن ناخالصی برای هدایت بیشتر در چراغ ها، شاهد نوری درخشان وهمگن از پنل های ال ای دی خواهیم بود.
لیست قیمت لوازم نورپردازی در ترب
طیف رنگی متنوع در نور توسط پنل های ال ای دی
ناخالصی های افزوده شده نقش تعیین رنگ را به عهده دارند. به این ترتیب در چراغ های پنل ال ای دی ، طیف رنگی روشنایی مورد نظر بدون استفاده از فیلتر ایجاد می شود.
بهینه سازی انرژی و طول عمر زیاد با چراغ های پنل LED
چراغ های پنل LED در مقایسه با سایر لامپ های روشنایی مانند لامپ های رشته ای و چراغ های فلورسنت و حتی لامپهای کم مصرف، انرژی قبال توجه کمتری مصرف می کنند. پنل های ال ای دی برای قابل استفاده برای مدت زمن طولانی هستند، متوسط طول عمر لامپ های ال ای دی می تواند به ۶۰۰۰ ساعت بیشتر از طول عمر تخمین زده شده برای لامپ های رشته ای ۶۰ وات که تنها ۱۵۰۰ ساعت و نیزلامپ های کم مصرف که بین ۶۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ ساعت استفاده می شوند باشد. در حقیقت محاسبه طول عمر چراغ ها بر مبنای ساعت های عملکرد لامپ نیست بلکه این محاسبه بر مبنای مقدارساعتی است که چراغ درمحدوده درصد روشنایی مطلوب عمل می کند، زمانی که درصد روشنایی کمتر از۳۰ درصد شود نیاز به تعویض لامپ می باشد.
با فرض استفاده ۸ ساعت در روز از پنل های LED ، انتظار می رود طول عمری حدود ۱۷ سال داشه باشند بهره نوری بالا و طول عمر بسیار راهکارهایی کارآمد برای افزایش بهره وری سیستم های روشنایی است.
استفاده از مواد مستحکم در پنل های ال ای دی
برای منبع نور چراغ های پنل LED به جای سیم شیشه ای تنگستن از یک رزین با سختی بالا استفاده می شود که به راحتی آسیب نمی پذیرد بنابراین نیروی ارتعاش نسبتا بالایی دارد. علاوه بر این از سازگاری و انعطاف پذیری دمایی خوبی برخوردار است.
پنل LED دوستدار محیط زیست
تکنولوژی پنل های LED یک نکنولوژی سبز برای تامین روشنایی هستند. پنل های ال ای دی اشعه ای از خود ساطع نمی کنند. همچنین فرآیند تولید پنل ها تقریبا هیچ نوع آلودگی ایجاد نمی کند. همه مواد استفاده شده برای تولید پنل ها را می توان بازیافت نمود. این ویژگی قابل بازیافت بودن، برای توسعه پایداراقتصادی و اجتماعی بسیار ضروری است.
امکان کنترل روشنایی فضاها با استفاده از پنل LED
یکی از مزایای چراغ های پنل LED این است که روشنایی آنها را می توان توسط انواع برنامه های پویا کنترل نمود. به عنوان مثال در روشنایی وCCT از یک کنترل کننده خارجی مثل PWM یا DMX512 می توان استفاده نمود.
تنظیم نور خروجی در پنل های ال ای دی
چراغ پنل می تواند با توجه به نیاز و یا شرایط مختلف تنظیم شود. نوری که صدمه ای به چشم نمی زند و بینایی را در برابر اشعه و تابش خیره کننده و ناخوشایند نور محافظت می کند.
امکان سفارشی سازی چراغ های پنل LED
مزیت اصلی چراغ های پنل ال ای دی سفارشی سازی آنهاست. ازآنجا که LED ها باریک و نیز در پنل خود ثابت هستند این قابلیت را دارند که به هر شکل دلخواهی ساخته شوند. این قابلیت به آنها این اجازه را می دهد برای مصارفی که در آن استفاده از لامپ های رشته ای سنتی دشوار و یا غیرممکن بود استفاده شوند.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "راهنمایی برای نگهداری و تعمیر چراغهای ال ای دی بلوکی" هستید؟ با کلیک بر روی تکنولوژی, کسب و کار ایرانی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "راهنمایی برای نگهداری و تعمیر چراغهای ال ای دی بلوکی"، کلیک کنید.