وجود ۱۰۰ نوع آرتروز؛ شیوع بیشتر بیماری در بانوان
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به وجود 100 نوع مختلف از آرتروز، شیوع این بیمار را بیشتر در میان بانوان دانست.
به گزارش مجله برترین ها، علیرضا موسویان، با بیان اینکه مردم از تمام نژادها، جنسیتها و سنین ممکن است دچار آرتروز شوند، افزود: در بسیاری از کشورهای دنیا، آرتروز از دلایل اصلی ناتوانی جسمی است و با بالا رفتن سن احتمال بروز آن نیز افزایش پیدا میکند.
این فلوشیپ فوق تخصصی جراحی مچ پا ادامه داد: آرتروز باعث از بین رفتن غضروف مفصلی میشود؛ این بیماری غضروف مفصلی را به مرور زمان دچار تخریب میکند و در نتیجه راه رفتن بیمار مشکل میشود. با آسیب غضروف، استخوانها به طور مستقیم با هم تماس پیدا میکنند که به ایجاد درد شدید در بیمار منجر میشود.
وی یادآور شد: آرتروز را نباید با پوکی استخوان اشتباه گرفت چرا که در پوکی استخوان، غضروفها سالم هستند ولی خود استخوان ضعیف میشود؛ بنابراین احتمال شکنندگی استخوانها هم بیشتر است. عوامل ایجاد آرتروز شامل بالا رفتن سن، افزایش وزن، تغذیه نامناسب، بیماریهای مفصلی، شکستگیهای قبلی ناحیه زانو و بی حرکت کردن طولانی مدت زانو است.
موسویان با بیان اینکه هرکسی به گونهای درد را تجربه میکند، اظهار کرد: اگر دردهایی که به سراغتان میآیند بیش از چهار تا شش هفته ادامه دار بودند به پزشک مراجعه کنید البته بسیاری از کشیدگیهای عضله یا آسیبهای جزیی بعد از این دوره بهبود مییابند؛ بنابراین اگر درد از بین نرفت و بدتر هم شد حتما به پزشک مراجعه کنید.
به گفته عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بسیاری از عادات صحیح در زندگی مانند ورزش کردن و مصرف غذاهای سالم از بروز بیماری آرتروز جلوگیری میکند.
وجود ۱۰۰ نوع آرتروز؛ شیوع بیشتر بیماری در بانوان
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "وجود ۱۰۰ نوع آرتروز؛ شیوع بیشتر بیماری در بانوان" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "وجود ۱۰۰ نوع آرتروز؛ شیوع بیشتر بیماری در بانوان"، کلیک کنید.