تصویب ۳۰۰ میلیارد دلار بودجه سالانه برای کاهش گاز‌های گلخانه‌ای/حرکت در مسیر توافقات جهانی برای سازگاری با تغییر اقلیم

تصویب ۳۰۰ میلیارد دلار بودجه سالانه برای کاهش گاز‌های گلخانه‌ای حرکت در مسیر توافقات جهانی برای سازگاری با تغییر اقلیم

رئیس مرکز نوآوری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری گفت: برای بهره‌مندی از منابع مالی بین المللی و برای کاهش گاز‌های گلخانه‌ای و سازگاری با تغییر اقلیم، باید در مسیر توافقات جهانی گام برداریم.

به گزارش خبرگزاری مجله برترین ها از وزارت جهادکشاورزی، حمیدرضا سلیمانی با بیان اینکه در بیست و نهمین نشست تغییر اقلیم سازمان ملل متحد (cop ۲۹) که در باکو پایتخت جمهوری آذربایجان برگزار شد، ۳۰۰ میلیارد دلار بودجه سالانه برای کاهش گاز‌های گلخانه‌ای و سازگاری با تغییر اقلیم تصویب شد، افزود: در ایران اقدامات زیادی برای کاهش گاز‌های گلخانه‌ای در بخش کشاورزی و منابع طبیعی مانند توسعه کشت گلخانه‌ای، کاشت یک میلیون هکتار جنگل در مناطق بیابانی، تقویت آبخوان‌ها با استفاده از فعالیت‌های آبخیزداری و طرح کاشت یک میلیارد درخت انجام شده و یا در شرف انجام است.

رئیس مرکز نوآوری و فناوری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، نخستین گام در این مسیر را پیوستن به موافقنامه پاریس دانست و گفت: برای بهره‌مندی از منابع مالی مصوب در نشست‌های تغییر اقلیم سازمان ملل متحد در توسعه این طرح‌ها، ضروری است در مسیر برنامه‌ها و توافقات جهانی گام برداریم.

وی ارایه برنامه مشارکت ملی در کاهش گاز‌های گلخانه‌ای موسوم به (NDC) به دبیرخانه کنوانسیون تغییر اقلیم سازمان ملل را از دیگر گام‌ها برای همسویی با برنامه‌های جهانی در این حوزه نام برد و اظهار داشت: ایران در سال ۲۰۱۴ در برنامه کاهش داوطلبانه گاز‌های گلخانه‌ای موسوم به (INDC) شرکت کرد، اما هنوز برنامه مشارکت ملی خود (NDC) را به دبیرخانه کنوانسیون تغییر اقلیم سازمان ملل متحد ارایه نداده است.

سلیمانی با بیان این که صندوق اقلیم سبز و صندوق سازگاری به عنوان دو بازوی مالی کنوانسیون تغییر اقلیم سازمان ملل متحد عمل می‌کنند، تصریح کرد: بخشی از ۳۰۰ میلیارد دلار پولی که در بیست و نهمین نشست تغییر اقلیم سازمان ملل در باکوی آذربایجان برای کمک سالانه به کشور‌های توسعه یافته و آسیب‌پذیر برای کاهش گاز‌های گلخانه‌ای و سازگاری با تغییر اقلیم به مدت ۱۰ سال مصوب شده، از طریق صندوق اقلیم سبز و صندوق سازگاری در زمینه آموزش نیروی انسانی، ارتقای فناوری و رشد صنعت بیمه نیز هزینه خواهد شد.

رئیس مرکز نوآوری و فناوری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با ابراز امیدواری از این که ایران و به ویژه نمایندگان وزارت جهادکشاورزی و منابع طبیعی در نشست سال آینده کنوانسیون تغییر اقلیم سازمان ملل در برزیل (cop ۳۰) حضور پررنگی داشته باشند، گفت: تغییر اقلیم، منابع طبیعی و کشاورزی موضوعات فراسرزمینی هستند و کشور‌ها در مجامع جهانی محیط زیستی علاوه بر بهره‌مندی از منابع مالی، می‌توانند تجربیات و فناوری‌های خود را به یکدیگر منتقل و از آن منتفع شوند.

سلیمانی افزود: ایران به عنوان یکی از کشور‌های انتشار دهنده کربن، در حوزه جنگل‌کاری و درختکاری می‌تواند فعال‌تر عمل کند و به سمت استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر و پاک گام بردارد.

تصویب ۳۰۰ میلیارد دلار بودجه سالانه برای کاهش گاز‌های گلخانه‌ای/حرکت در مسیر توافقات جهانی برای سازگاری با تغییر اقلیم

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تصویب ۳۰۰ میلیارد دلار بودجه سالانه برای کاهش گاز‌های گلخانه‌ای/حرکت در مسیر توافقات جهانی برای سازگاری با تغییر اقلیم" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تصویب ۳۰۰ میلیارد دلار بودجه سالانه برای کاهش گاز‌های گلخانه‌ای/حرکت در مسیر توافقات جهانی برای سازگاری با تغییر اقلیم"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه