وابستگی اقتصادی اسارت می آورد – مجله برترین ها

مجله برترین ها/خراسان رضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: شعار سال 1403 «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده و این امر بیانگر این است که اقتصاد اساساً زمینه ساز استقلال یک کشور است؛ زیرا وابستگی اقتصادی اسارت می آورد و این وابستگی انسان ها را تحت تاثیر قرار می دهد و آن ها را مزدور می کند.

سید صولت مرتضوی امروز، 10 اردیبهشت ماه در جشنواره امتنان که در سالن تلاش مجموعه فرهنگی ورزشی کارگران شهید برونسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: خداوند را شاکرم که به بهانه جشنواره امتنان در جوار امام رضا(ع) گردهم جمع شده ایم و در هفته کارگر با کارگران، کارفرمایان و بازنشستگان در میان شما عزیزان هستم. هفته کارگر فرصت مغتنمی است تا مدیران دستگاه اجرایی و دولتمردان به بررسی ابعاد پیدا و پنهان خدمات کارگران بیاندیشند و رسیدگی کنند.

وی بیان کرد: موضوع کار و کارگر دو مقوله ای هستند که اساسا عنصر تعالی، پیشرفت و آبادانی هر جامعه ای را رقم می زنند. در دیداری که در روزهای گذشته مقام معظم رهبری با کارگران داشتند، آیت الله خامنه ای به تفصیل در خصوص مقام کار و کارگر سخن گفتند و دو مقوله کارگر از منظر اسلام و کارگر از دیدگاه سایر مکاتب را تفکیک کردند؛ که از منظر احکام و آموزه های دینی جایگاه کارگر جایگاهی بسیار رفیع است و از آیات و احکام قرآن چنین برداشت می شود که جوهره پیشرفت و تعالی کار و تلاش است.

کارگر ستون فقرات تولید است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: کارگر در منظر پویای اسلام، ابزاری برای تولید نیست بلکه کارگر خالق است و این خالق می تواند تولید را برای صنعت به ارمغان بیاورد. از منظر مقام معظم رهبری تولید ستون فقرات اقتصاد است و کارگر ستون فقرات تولید است و نفس کار و تلاش در مکتب اسلام صاحب ارزش است. وابستگی اقتصادی عوامل مختلفی از قبیل عدم ایمان به خداوند و شهوت قدرت را دارا است و اگر امروزه مشاهده می کنیم که نظام جمهوری اسلامی ایران قطب بندی حاکم و رایج بر جهان را فرو ریخته است به دلیل زحمت های کارگران جمهوری اسلامی ایران است که باعث پدید آمدن استقلال مالی در سطح کشور شده اند.

وابستگی اقتصادی اسارت می آورد

مرتضوی ادامه داد: ایرانی که در سال های گذشته برای خرید وانت تویوتا، سیم خاردار و امکانات اولیه دفاعی محتاج بیگانگان بود، امروزه به دست و توان کارگران ایرانی کروز پرتاب می کند و موشک های نقطه زن خاص را پدید می آورد؛ که این امور از تلاش و زحمت های کارگران جمهوری اسلامی ایران حاصل شده است. کارگران ایرانی در زمینه های مختلفی موفق شده اند و برای ایران موفقیت کسب کرده اند و این امر به این دلیل است که کار را جهاد می دانند و نگاهی خالص به کار دارند که می تواند استقلال اقتصادی را که بسترساز اقتصاد سیاسی است، فراهم کند. از سوی دیگر کارفرمایان هم در این امر دخیل بوده و متاسفانه برخی از آن ها در جامعه کارگری و کارفرمایی به دنبال دوقطبی سازی هستند؛ اما باید توجه کنند که کارگر و کارفرما یکی هستند و رابطه کارگری و کارفرمایی رابطه محب و محبوبی است و طرفین باید همدیگر را دوست داشته باشند.

وی تصریح کرد: اگر توان علمی و اجرایی کارگران ایران اسلامی وجود نداشت، امروزه نمی توانستیم در معادلات جهانی اثرگذار واقع شویم. زیرا هیچ معادله ای در جغرافیای سیاسی جهان وجود ندارد که بدون در نظر گرفتن سهم جمهوری اسلامی ایران قابل حل باشد. جهش تولید امری است که کارگران و کارفرمایان می توانند آن را در جامعه به وجود آورند. زیرا امروزه در زمینه تولید به رشد رسیده ایم و انشاالله با همکاری مردم جهش را به ارمغان می آوریم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: دولت مشتاق است که آحاد مختلف جامعه صاحب سرمایه شوند و در این راستا نیز تلاش های بسیاری کرده است. درست است که تورم، حقوق، نیازهای کارگران و … مسایل بسیار مهمی هستند اما این امر در زمان خود بررسی می شود و این فرمایشات به حق است اما باید دلیل این امور هم برای مردم بیان شود. دلیل این مشکلات و معضلات اقتصادی این است که متاسفانه به دلیل پاره ای از ملاحظات و نگاه کردن به واکنش بیگانگان؛ کشور ایران یک دهه در رکود بوده است و این امر در جداول رشد به صراحت نمایان شده و رشد حدود نیم درصد بیان شده است؛ زیرا در آن دهه نقدینگی به شدت زیادی افزایش داشته است و تورم با رشد غیرمنطقی افزایش یافته است، لذا این امور باعث رکود جامعه اقتصادی ایران در یک دهه شده است.

افزایش 117 درصدی درآمدها در سه سال اخیر

مرتضوی افزود: تمام تلاش دولت ایران این است که به فضل الهی تورم را مهار کند، تولید را افزایش دهد و رشد اقتصادی مطلوبی را کسب نماید. زیرا تورم نقطه به نقطه در اسفند سال 1402 به 35 درصد رسیده است و بر اساس گزارشات مرکز آمار ایران تورم نقطه به نقطه فروردین 1403 به کانال 29 رسیده است و تورم کل فروردین به 38.8 درصد رسیده است، بنابراین با هدف گذاری که دولت انجام داده است، امیدواریم بتوانیم تا پایان سال نرخ رشد تورم را مدیریت کنیم و به کانال 29 درصد دست یابیم.

وی ادامه داد: البته لازم به ذکر است که از نظر ریالی در سه سال اخیر بالغ بر 175 درصد حقوق ها افزایش داشته است و از منظر درصدی هم 117 درصد افزایش درامد را دارا هستیم که این امر در میانگین سالانه رقم 40 درصد را به خود اختصاص داده است. اما با توجه به این آمار باز هم این افزایش کافی نیست و در تلاش هستیم که با وحدت این امر را افزایش دهیم. باید فردی و گروهی تلاش کنیم و در راستای حق قدم برداریم تا در جامعه تاثیرگذار باشیم.

وابستگی اقتصادی اسارت می آورد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص مسکن کارگران عنوان کرد: از مسیولین استانداری، شهرداری و کارفرمایان درخواست می کنم که به حوزه مسکن کارگری توجه ویژه کنند و کارفرمایان محترم در مکان های مناسب و در جوار کارگاه ها این امر را برای کارگران فراهم آورند. زیرا اگر عشق باشد، بهره وری افزایش پیدا می کند؛ اگر بهره وری افزایش یابد، تولید ناخالص افزایش پیدا می کند و اگر این امر افزایش یابد سرانه درآمد افزایش پیدا می کند. لذا باید در این راستا قدم برداریم و دولت هم مصمم در این امر قدم بر می دارد تا گره از مشکلات کارگران باز کند. بنده از جانب خود شهادت شرعی می دهم که رییس جمهور در این امر هوشیار است و به تمامی مسیولین دولت در خصوص معیشت مردم در تمامی جلسات هشدار می دهد. بنابراین برای این امور تعابیر مختلفی اندیشدیده شده است که یکی از این تعابیر طرح کالابرگ است که برای عموم مردم جامعه ارایه شده است.

پایان خبر مجله برترین ها

وابستگی اقتصادی اسارت می آورد – مجله برترین ها

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "وابستگی اقتصادی اسارت می آورد – مجله برترین ها" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "وابستگی اقتصادی اسارت می آورد – مجله برترین ها"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه